Share/Save/Bookmark

– Vi har et ansvar for spillerutvikling i egen krets

  20.12.2018 Kl. 09:59  


I år har LSK Kvinner gjennomført rolleøkter for lokale talenter, og planen er at tilbudet fortsetter også i 2019.

Tidlig i høst gjennomførte LSK Kvinner rolleøkter for lokale talenter hver onsdag inne i LSK-Hallen. Her fikk spillere fra forskjellige klubber i Akershus kjøre økter tilsvarende det våre A-lagsspillere gjennomfører hver uke.

Spillergruppa har bestått av spillere fra Gjelleråsen, Nittedal, Fjellhamar, Lillestrøm SK, Lørenskog, Kløfta og Skedsmo og aldersgruppen har vært fra 13-16 år. Innholdet på øktene har vært i forhold til våre spillprinsipper og hvilke roller spillerne har i sine klubber. Øktene har blitt ledet av toppspillerutvikler Tom Arne Stormo, hovedtrener Hege Riise og keeper Ida Norstrøm. Tom Arne Stormo forklarer hvorfor disse øktene er viktige for LSK Kvinner å gjennomføre.

– Vi er en liten klubb med kun to lag, så vi føler et ansvar for spillerutviklingen i vår egen krets. Dette er et tiltak for å gi lokale spillere en ekstra kvalitetsøkt i deres treningsuke og som forhåpentligvis gir spillerne både motivasjon og inspirasjon som de kan ta med tilbake til sin egen klubbhverdag, sier han.

Totalt ble det gjennomført syv økter tidlig i høst før sone- og kretsøktene til NFF Akershus overtok i slutten av oktober. Planen er at rolleøktene skal gjenopptas i slutten av mars.Vis alle nyheter