Share/Save/Bookmark

Bente Nordby tilbake som keepertrener.

  02.01.2017 Kl. 17:30  

Bente Nordby er tilbake i LSK-hallen og blir vår keepertrener denne sesongen. Hun var også LSK Kvinners keepertrener i perioden 2010 - 2013 og gjorde da en meget god jobb for keeperne Ingrid Brustad, Nora Neset Gjøen og Maria Javery. Bente var også en del av det trenerteamet som skaffet klubbens aller første seriemesterskap i 2012.

"Fantastisk at Bente er tilbake", uttaler hovedtrener Hege Riise, "I Bente får vi en meget dedikert og pliktoppfyllende trenerkollega. Få andre, om i det hele tatt noen, kan vise til den erfaringen fra fotballbanen som Bente har", legger hun til.

"Bente har også den store fordelen av at hun kjenner Cecilie Fikserstrand meget godt og har fulgt henne gjennom trening og spill på aldersbestemte nivåer".

En presentasjon av Bente Nordby burde egentlig være unødvendig. Hun er en av Norges mest meriterte spillere gjennom tidene med sine 172 landskamper. Noe som blant annet resulterte i EM-, VM- og OL-gull. I løpet av sin aktive karriere ble hun rangert som en av verdens beste keepere og nominert fire ganger til FIFAs prestisjetunge utmerkelse "årets kvinnelige spiller".  Bente Nordby er seriemester med Kolbotn (2002) og cupmester med Asker (2006). I tillegg kan hun også se tilbake på en proffkarriere i USA, Sverige og Frankrike.

Vi vil også benytte anledningen til å takke Roger Vaaler for den gode jobben han gjort som keepertrener i LSK Kvinner.


(Bente Nordby nr. 2 fra venstre på midterste rekke) 


Vis alle nyheter