Share/Save/Bookmark

Champions League, en 50/50 trekning.

  17.08.2018 Kl. 11:48  

 

Her er det du trenger å vite om dagens trekning kl 14.00. (Streames Live på www.uefa.com).

 

I dag, fredag 17.08.2018, er det Champions League trekning for kvinner i Nyon (ikke Lyon) i Sveits, der UEFA sitt hovedkvarter har sitt slott. Samtlige 32 lag skal være representert – og fra Norge stiller vi, ved undertegnede, og Avaldsnes. Det er en fin dag for fotball og en fin dag for en god trekning.

16 lag er seedet, deriblant Lyon til Ada Hegerberg, Wolfsburg til Caroline Graham Hansen og Chelsea til Maren Mjelde og Maria Thorirsdottir. I tillegg kan jeg nevne i fleng: PSG, Bayern Munchen, Barcelona, Rosengård, Manchester City – og fjorårets motstander i første runde for vår del, Brøndby.

Vi er da så heldige å ligge på toppen av gruppen som er useedet. Har det noe å si? Nei.

Allikevel er muligheten der for en «god» trekning. Vi i trenerteamet vil si at det er 50% sjanse for at vi trekker ett lag vi kan matche ganske bra. Halvparten av lagene i den seedede gruppen er veldig bra, og halvparten er mer eller mindre overkommelige. Det vil IKKE si at dette blir enkelt, men det er stor forskjell på å trekke Lyon og Linköping. Samtlige lag fra England, Frankrike, Tyskland og Spania er hakket over oss i fotballens hierarki, mens de nordiske,  russiske og de fra mindre nasjoner, står ca likt med oss.

Se på linken under for alle detaljer om trekningen. Den streames Live på uefa.com kl 14.00.

Følg også LSK Kvinner på Instagram for å se stemningen i spillergruppa når trekningen finner sted.

Her blir det neglebiting på høyt nivå!

 

Les mer om trekningen her. 

 

 


Vis alle nyheter