Share/Save/Bookmark

Champions League-trekning i dag kl. 13:30.

  01.09.2017 Kl. 00:01  

(Himmelen over Åråsen før fjorårets hjemmekamp mot PSG. Vi drømmer om en ny magisk Champions League-kveld også denne høsten. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Kampene i Champions League trekkes i dag.

Det er knyttet stor spenning til dagens trekning av kampene i Champions League. LSK Kvinner er også i år havnet i useedet gruppe og vil allerede i den første runden svært trolig møte ett av Europas beste lag.

- Vi tar den motstanderen vi får og vil i oktober være klar for enhver utfordring. Selvfølgelig har jeg noen ønsker, men er forberedt på nok en ny tøff trekning, forteller hovedtrener Hege Riise.

- Sportslig sett håper vi unngår lagene fra Frankrike, Tyskland, England og Sverige. Med andre ord håper jeg vi slipper Lyon, Wolfsburg, Bayern München, Manchester City, Rosengård og Linköping. Skulle vi likevel møte ett av disse topplagene får vi i alle fall en skikkelig fotballfest hjemme på Åråsen. Vi slo PSG på hjemmebane i fjor og jeg tror at vi også i år kan matche de fleste hjemme på eget gress, legger Hege til, som ser videre nedover lista over potensielle motstandere.

- Lagene fra Russland er heller ikke å foretrekke. Rossiyanka og Zvezda 2005 er vel ikke akkurat det vi kaller publikumslag og vil samtidig gi oss en tøff reisebelastning, avslutter Hege Riise.

LSK Kvinner vil møte ett av disse lagene: 

Lyon (Frankrike, tittelforsvarer)
Wolfsburg (Tyskland)
Rosengård (Sverige)
Barcelona (Spania)
Fortuna Hjørring (Danmark)
Bayern München (Tyskland)
Brøndby (Danmark)
FC Zürich (Sveits)
Rossiyanka (Russland)
Manchester City (England)
Glasgow City (Skottland)
Zvezda 2005 (Russland)
Brescia (Italia)
Slavia Praha (Tsjekkia)
Sparta Praha (Tsjekkia)
Linköping (Sverige)

Champions League-kampen spilles 4. eller 5. oktober hjemme på Åråsen. Returoppgjøret spilles den påfølgende uken, 11. eller 12. oktober,

UEFA streamer trekningen live på sin hjemmeside, fra kl. 13:30.
 

Vis alle nyheter