Share/Save/Bookmark

Drømmer om EM-sluttspill

  03.04.2017 Kl. 00:01  

(Klare til gi alt for Norge. Ingrid Kvernvolden (fra v.), Sophie Haug og Malin Brenn drømmer om å nå EM-sluttspillet i Nord-Irland. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


Våre J19-landslagsspillere, Ingrid Kvernvolden, Sophie Haug og Malin Brenn skal de neste dagene spille EM-kvalifiseringskamper mot Sverige, Serbia og Italia. Alle kampene er lagt til Fredrikstad og Sarpsborg.

- Målsettingen er klar. Vi skal vinne kvalifiseringsgruppa vår og dermed ta oss til EM-sluttspillet i Nord-Irland, forteller Ingrid Kvernvolden som vet at oppgaven ikke blir enkel.

- Den første kampen mot Sverige blir en nøkkelkamp. Oppgjørene mot Sverige har alltid vært tøffe og jevne. Det kommer derfor til å bli ekstremt viktig å få med seg poeng, helst en seier fra denne kampen. Vinner vi mot Sverige er sjansene store for at vi går videre. Serbia vet jeg mindre om, nesten ingenting, men Italia har mange spillere med gode individuelle ferdigheter som liker å briljere. Jeg tror likevel at Norge er bedre som lag, legger hun til.

Norges kamper i EM-kvalifiseringen, eliterunden:

Onsdag 5. april. Norge – Sverige, kl. 18:30 på Sarpsborg stadion.

Fredag 7. april. Norge – Serbia, kl. 18:30 på Fredrikstad stadion.

Mandag 10. april. Norge – Italia, kl. 16:00 på Sarpsborg stadion.

Eliterunden består av seks kvalifiseringsgrupper med totalt 24 lag. Gruppevinnerne og den beste gruppetoeren kvalifiserer seg til EM 2017 som arrangeres i Nord-Irland i perioden 8. - 20. august.

- Jeg håper at vi kan slippe oss løs, senke skuldrene og utnytte hjemmebanefordelen. Gjerne med mye folk på tribunene som heier oss fram, avslutter Ingrid Kvernvolden.


Vis alle nyheter