Share/Save/Bookmark

En ganske ny og en ganske gammel spiller med videre!

  23.11.2018 Kl. 13:53  

LSK Kvinner er veldig glade for å fortelle at Sarah Suphellen og Isabell Bachor har forlenget sine kontrakter med oss ut 2019.

 Isabell Bachor (35) kom til LSK Kvinner sommeren 2013, og har deretter vært med på hele oppturen frem til i dag. Hennes rutine og klokskap kan ikke undervurderes, spesielt med den våren vi har foran oss.

-      Isabell har en nøkkelrolle i vår defensive struktur, og med hennes smartness og offervilje er hun veldig viktig for oss. At hun blir med enda et år er bare gode nyheter for vår del, sier trener Hege Riise.

-      Isabell skal også inn i en assistent trener rolle rundt rekruttlaget fra 2019. Dette er viktig for kontinuiteten i klubben, og er kompetanseoverføring og mesterlæring i praksis. Rekruttene vil lære direkte fra kilden, sier trener Riise.

 

Sarah Suphellen (20) kom fra Trondheim Ørn i sommer på et halvt års kontrakt. Det er veldig gode nyheter at den tøffe stopperen ønsker å bli med videre.

-      Sarah har uttrykt tydelig at det er her hun ønsker å være og at det er her hun kan ta videre steg. Dette sammenfaller veldig bra med våre ønsker om at hun skal fortsette i klubben, sier Riise. – Sarah har tatt steg hele veien i høst, og har levert i serie, cup og Champions League. Vi er veldig fornøyde og glade for at hun blir med i 2019 også.

 Vis alle nyheter