Share/Save/Bookmark

Før kvartfinalen: Går for ny jubelkveld på Nadderud.

  28.08.2017 Kl. 23:52  (Ny jubelkveld? Ingrid Kvernvolden ble matchvinner tidligere i år, da LSK Kvinner for første gang i historien vant på Nadderud. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

 

I morgen spiller LSK Kvinner kvartfinale borte mot Stabæk. Vi går for en ny jubelkveld på Nadderud.

- Vi skal stå på og gjøre alt hva vi kan. Spillerne er toppmotiverte og har veldig lyst til å vinne denne kampen. Alle ønsker å lage en ny jubelkveld på Nadderud, både for oss selv og alle våre supportere, forteller hovedtrener Hege Riise. Hun får støtt av sin lagkaptein, Ingrid Moe Wold

- Vi fikk en skikkelig opptur forrige gang vi var på Nadderud. Sjeldent har en seier i Toppserien smakt så deilig. En opplevelse vi mer enn gjerne vil gjenskape, men det blir ikke lett. Stabæk er helt sikkert revansjesugne etter serietapet mot oss. Jeg forventer nok en tøff og jevn kamp mot Stabæk. Det kan lett bli en thriller av en cupkamp, forteller Ingrid Moe Wold.

Stabæk har i løpet av overgangsvinduet mistet både Frida Maanum (til Linköping) og Ingvild Isaksen (til Juventus), men har hentet inn Shade Pratt fra Røa. Hege Riise synes likevel at Stabæk har klart seg bra til tross for tapet av to gode spillere.

- Stabæk gikk på et overraskende tap hjemme mot Klepp nå i helga, men det var trolig et feilskjær. Laget har fortsatt en stamme av gode spillere, legger Hege til. På spørsmålet om hun kommer til å gjøre endringer fra kampen mot Grand Bodø er hun mer hemmelighetsfull.

- Vi spilte en meget god bortekamp mot Grand Bodø, men vurderer våre muligheter helt fram til kampdagen, avslutter Hege Riise.


NM Kvartfinale: Stabæk - LSK Kvinner, Nadderud stadion kl. 20:00.


Vis alle nyheter