Share/Save/Bookmark

Før Ørn: Tabelltoppen skal forsvares

  10.08.2017 Kl. 11:15  

(Målsettingen er klar. Tabelltoppen skal forsvares, mener Ingrid Moe Wold, Guro Reiten og Anja Sønstevold. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

I morgen starter høstsesongen med seriekampen borte mot Trondheims-Ørn.
 

- Høstjakta starter i Trondheim. Vi gleder oss. Vi går alltid for seier og tre poeng, men ønsker å også gjenskape det gode spillet vi viste i vårsesongen, forteller hovedtrener Hege Riise, som er forberedt på en tøff bortekamp.

- Trondheims-Ørn vil trolig møte oss med høyt tempo og stor duellstyrke, men den kampen skal vi ta. Vi reiser til Trondheim for å styre kampen. Så ubeskjedne skal vi være, legger Hege til.

Kampen spilles ikke i Ranheim som tidligere sesonger. Trondheims-Ørn har flyttet hjem til Lade i Trondheim og spiller nå på Ørn Arena. En arena LSK Kvinner faktisk ikke har spilt på siden overgangen fra Team Strømmen.  Trønderne har før høstsesongen forsterket laget med å hente tilbake Julie Adserø fra Byåsen. En angrepsspiller som har bøtta inn med mål i 1. divisjon. Fra Kolbotn har Ørn også hentet midtbanespilleren Siw Døvle.

I sesongens første serieoppgjør mellom klubbene vant LSK Kvinner 3-0 hjemme i LSK-hallen etter to scoringer av Guro Reiten og ett mål av Ryoko Takara. LSK Kvinner har hatt et meget godt tak på trønderne. På femten oppgjør i Toppserien står vi med elleve seire, to uavgjorte og kun to tap.  Samt en målforskjell på hele 53-17  i vår favør. På bortebane har ikke LSK Kvinner tapt mot Trondheims-Ørn siden 9. august 2011.

Hege Riise må også denne gangen klare seg uten Lene Lauve og Ida Fjordbakk, begge er ute med skader.


Fredag 11. august. Trondheims-Ørn – LSK Kvinner, Ørn Arena kl. 18.00.

Vis alle nyheter