Share/Save/Bookmark

Guro har forlenget med LSK Kvinner

  05.11.2017 Kl. 16:36  
(Guro Reiten har signert en ny kontrakt med LSK Kvinner og vil nå fortsette samarbeidet med Hege Riise ut 2019-sesongen. Foto: LSK Kvinner)


Guro Reiten har signert en ny kontrakt med LSK Kvinner. 

Det er med stor glede at vi kan bekrefte at Guro Reiten har signert en ny kontrakt med LSK Kvinner. Guro har forlenget sin kontrakt med ytterligere ett år og vil nå fortsette samarbeidet med LSK Kvinner ut 2019-sesongen.

- Jeg er strålende fornøyd. Dette er en utrolig viktig signering for oss og et fantastisk kompliment til klubben, når Toppseriens beste spiller forlenger sin kontrakt med LSK Kvinner. Med Guros forlengelse kan vi planlegge og bygge for framtiden. Dette sender ut et signal om at LSK Kvinner fortsetter sin satsing og vil være med å kjempe i toppen av norsk kvinnefotball også de neste årene, uttalte hovedtrener Hege Riise. 

Guro Reiten har levert en fantastisk debutsesong for LSK Kvinner. Seriemester og toppscorer med sine 18 mål, og fortsatt gjenstår Champions League-kampene mot Manchester City. 

- Her i Norge er det i LSK Kvinner jeg har størst mulighet til å utvikle meg videre som fotballspiller. Det er hovedgrunnen til at jeg valgte å forlenge kontrakten min med klubben. LSK Kvinner er den beste klubben i Norge og selvfølgelig vil man spille sammen med de beste. Jeg ser for meg en stor framtid i LSK Kvinner, fortalte Guro Reiten etter kampen mot Vålerenga.

- Dette var ingen vanskelig avgjørelse. Valget var faktisk veldig lett. Det har vært et fantastisk år.  For meg personlig har det vært nærmest helt magisk. Utviklingen kom nesten ut av ingenting, i alle fall føles det slik. Det vanskelige blir jo neste sesong for da skal jeg bli enda bedre, la Guro Reiten til med et smil. 

LSK Kvinner gratulerer Guro med en fantastisk sesong og vi gleder oss allerede til fortsettelsen i 2018.


Vis alle nyheter