Share/Save/Bookmark

Halve laget scoret på en god dag på jobb!

  26.08.2018 Kl. 18:16  


Skrevet av hjelpetrener Anna Collett

For en flott siste kamp før vi tar en lengre landslagspause! Foruten det unødvendige baklengsmålet ett minutt før fulltid, så viste jentene igjen enorm moral. Fem forskjellige spillere scoret ett mål hver. Deriblant begge våre side-backer. Det er i grunnen ganske kult.

 Halvparten av en lagoppstilling scoret. I tillegg var vi igjen sykt effektive.

Effektiv, virkningsfull; som virker på tilsiktet måte, som håndheves, gjelder, virker etter planen eller ordlyden; virkelig (motsatt: nominell). 

Jepsi pepsi. Vi er ganske virkningsfulle og vi virker etter planen. Det er jo uansett godt å vite!

Kampfakta: LSK Kvinner – Kolbotn IL 5-1 (3-0). Tilsk.: 232. LSK Kvinner: Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Sarah Suphellen (Ingrid Syrstad Engen i 18 minutter), Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Isabell Bachor, Sigridur Gardarsdottir – Synne Skinnes Hansen (Emilie Woldvik i 54. minutter), Guro Reiten, Emilie Bosshard Haavi – Sophie Roman Haug (Ingrid Kvernvolden i 32 minutter).

Slik kom målene:

1-0, 4. min.: Vi rullet opp på venstresiden, kom ikke gjennom, snudde over på høyre siden og tilbake mot venstre. Ett innlegg ble klarert ut av KIL og rett i bena på Sisi. Sisi fant Guro på ett-touch i mellomrommet. Guro tok med seg ballen og klinte den i lengste krysset med gull-venstra. For å sitere målscoreren;  «Den var fin, om jeg så skal si det selv!»

2-0, 44. min.: Sophie spilte bredt til Moe på vei fremover. Moe fant Guro sentralt banen. Guro vendte mot høyre og slo ballen tilbake langs bakken på Moe på vei gjennom. (Her må jeg bare nevne en ting. Moe har fått nye sko. Det sees, for å si det sånn. Moe har, som en av ytterst få, spilt med svarte sko så langt i år. De nye skoene derimot er etter mitt syn som å gå med blinkesko. De skoene som barn bruker som lyser opp hver gang du trår i bakken. Jeg tenkte på det før kampen. Kom Moe til å gå og se på de nye, fine skoene, eller ville hun klare å fokusere? Dumt spørsmål, selvsagt. Moe er alltid fokusert). I dag var hun ikke bare fokusert, hun var også leken. Hun spilte altså inn på Guro, som latet som hun skulle vende videre. Moe stoppet aldri, hun bare fortsatt løpet. Guros kamuflerte pasning skled rett gjennom på fot til Moe som da var helt alene med keeper. En rolig bredside senere (med de lysende skoene) ledet vi med to.

3-0, 45+: Moe spilte opp på Guro. Guro utfordret og spilte bred vegg med Wollis på høyrekanten. Pasningen fra Wollis var perfekt dypt inn i 16. meteren der Guro var på vei. En pasning på tvers senere hadde Anja smelt ballen i mål med venstre fra bakerste stolpe. Anja, jeg må jo nevne at pappaen din var så snill å minne deg på at du ikke hadde scoret siden mai 2017. Det er så greit å skrive det på den måten. Mai 2017. Det høres ut som ett halvt hundeliv siden. Grattis – det var på tida og veldig fortjent!

4-0, 49. min.: Hadde jeg vært motstander så tror jeg at jeg hadde nevnt, ettertrykkelig – IKKE lag frispark på 16-20 meter, midt foran kassa. Please! IKKE lag frispark der! Vi har både Guro og Emmaskin som gledelig stiller seg opp og stiller inn både hodet og foten for nettopp slike muligheter. Husker dere 2-0 målet mot Enga i serien i begynnelsen av august? Rett og slett reprise. Emmaskin klinte ballen under tverrliggeren og i mål fra 17 meter. Skrudd i nærmeste. Vakkert.

5-0, 62. min.: 3 mot 2 er kanskje en for lite, men det gjør ingenting når det er Guro som fosser frem uten press og utfordrer de tre som var igjen bak hos Kolbotn. Kverna kom på ett nydelig diagonalløp fra høyre mot venstre, Guro slapp ballen perfekt (perfekt i den forstand at styrke, vinkel og presisjon er så perfekt at mottakeren ikke engang trenger ett mottak). Kverna kunne bare plassere ballen i lengste på ett-touch, utagbart for keeperen.

5-1, 89. min.: Vi spiller rett og slett bort ballen i bena på en KIL spiller. Nærmeste Kolbotn jente overtar ballen og kliner den i lengste. Der røk smultringen for vår del. (Det betyr at vi ikke holdt nullen, og slikt liker vi ikke).

 

 


Vis alle nyheter