Share/Save/Bookmark

Herlovsen solgt til kinesiske Jiangsu Suning

  09.02.2017 Kl. 07:44  

(Isabell Herlovsen og LSK Kvinner skiller lag etter seks fantastiske sesonger i gult og svart. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

LSK Kvinner bekrefter at Isabell Herlovsen er solgt til den kinesiske klubben Jiangsu Suning F.C.

Etter seks fantastiske sesonger skiller Isabell Herlovsen og LSK Kvinner nå lag. Isabell Herlovsen kom til LSK Kvinner i 2011 og kan blant annet se tilbake på fire seriemesterskap og tre norgesmesterskap i gult og svart. Isabell er også med sine 100 mål på 108 seriekamper tidenes mestscorende spiller for LSK Kvinner i Toppserien. 

- Isabell ønsket nye utfordringer og ville gjerne prøve seg i en ny liga. Litt vemodig selvfølgelig, da Isabell har vært en fantastisk spiller for oss. En spiller som alltid har spilt med hjertet utenpå drakta og gitt alt for klubben. En goalgetter i verdensklasse som det blir svært vanskelig å erstatte, uttaler LSK Kvinners hovedtrener Hege Riise.

- Isabell har vært trofast mot oss i seks år. Vi ville derfor ikke være til hinder, når hun fikk denne muligheten. Vi ønsker derfor Isabell lykke til og unner henne virkelig denne sjansen til en ny proffkarriere, legger Riise til.

Daglig leder i LSK Kvinner, Kristine Skuland Nilsen, istemmer.

- På vegne av LSK Kvinner vil jeg få lov til å ønske Isabell lykke til videre i karrieren og takke henne for den enorme innsatsen hun har gjort for klubben vår. Vi vet hvor heldige vi har vært som har hatt Isabell i klubben vår og vil mer enn gjerne se henne i gult og svart igjen, når proffkarrieren i Kina er over, sier Skuland Nilsen.


Fakta om Isabell Lehn Herlovsen

Alder: 28 år. Født i Mönchengladbach, Tyskland.

Debut for LSK Kvinner: 2. april 2011. Seriekampen hjemme mot Medkila. Isabell markerte seg meg en gang og scoret to mål.

Antall seriekamper: 108 for LSK Kvinner.

Antall seriemål: 100 for LSK Kvinner.

Seriemester med LSK Kvinner: 2012, 2014, 2015 og 2016.

Norgesmester med LSK Kvinner: 2014, 2015 og 2016.

Seriemester med Kolbotn: 2005 og 2006.

Norgesmester med Kolbotn: 2007.

Årets toppscorer i Toppserien: 2012, 2015 og 2016.

Tidligere klubber: Begby, Hafslund/Yven , Kolbotn og Lyon.

For Norge: 111 landskamper, 50 mål.

EM-sølv med Norge i 2005. Ble tidenes yngste EM-spiller og tidenes yngste målscorer i dette sluttspillet.

 

Blir nå proffspiller i kinesiske Jiangsu Suning


Vis alle nyheter