Share/Save/Bookmark

Imponerende seier på bortebane!

  08.09.2018 Kl. 20:50  


 Hva skal man si? Av og til blir man nesten litt målløs. Eller – det gjør vi og jeg da ikke. Jentene scorer og jeg har noe på hjertet. Å levere en 4-1 seier på bortebane bare fire dager etter full runde med landskamper, 11 av våre spillere var i aksjon internasjonalt, inkludert den historiske seieren over Nederland – er bare helt rått. Og så scorer våre jenter fire ganger og befester sin posisjon som ubestridt serieleder igjen. Og igjen. Og igjen.


Skrevet av hjelpetrener Anna Collett


Kampfakta: Avaldsnes – LSK Kvinner: 1-4 (0-1). LSK Kvinner: Cecilie Fiskerstrand (Ida Norstrøm i 2 minutter) – Ingrid Moe Wold, Sarah Suphellen, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Isabell Bachor, Ingrid Syrstad Engen (Emilie Woldvik i 19. minutter) – Ingrid Kvernvolden, Guro Reiten, Emilie Haavi – Sophie Roman Haug (Sigridur «Sisi» Gardarsdottir i 19 minutter).

 

Slik kom målene:

0-1, 18. min.: Isabell Bachor fikk stukket frem en lang tå og pirket Kverna igjennom inni 16.meteren. Kverna trengte ikke å gjøre noe annet med ballen enn å plassere den kontrollert i lengste hjørne med høyrefoten.

0-2, 48. min: Em-maskin smalt en corner med innover skru med høyre. Det neste jeg skal si kunne jeg nesten sagt «som vanlig», men vil ikke si det. Det er ikke vanlig å hoppe høyest når flere andre personer henger på deg, drar i deg og gjør alt de kan for å hindre deg i å komme opp. Prøv selv. Sophie må være en av Norges flinkeste på akkurat dette. Hun var ett hode høyere, og styrte ballen tilbake mot venstre, der ballen kom fra – og i mål.

0-3, 72. min.:Ingrid Burøygard Kvernvolden liker å score mål. Hun fikk en perfekt langpasning i bakrommet fra Sarah. Etter ett lite bue løp var Kverna alene bak backen med en keeper stormende imot. Ballen spratt en gang og Kverna lobbet ballen perfekt over keeperen med vrista, og i det tomme buret.

1-3, 79. min.:Fisken skal ikke stå på streken når ballen er i spill ute på banen. Ingen keepere skal det. Fisken jobber hele tiden med hvor langt ut hun skal tørre å stå. Langskuddet til Avaldsnesspilleren lå klistret under tverrliggeren, så den hadde gått inn om Fisk hadde stått ganske mange meter nærmere egen mållinje. Heller en slik baklengs enn at du står på streken Fisk!

1-4, 87. min.: Nå var det Guro sin tur til å slå en innoverskrudd corner. Masse folk og oppstyr rundt første stolpe, betyr gjerne noen kvm med plass på bakerste. Sisi så nesten overrasket ut når ballen datt ned i bena hennes der. En enkel og grei bredside senere hadde Sisi from Iceland åpnet scoringskontoen sin hos oss. Grattis!!

 

Jeg hadde noen spørsmål til Hege etter kampen.

Hva er du mest fornøyd med i dag?

-        Jeg er mest fornøyd med selve gjennomføringen av kampen. Vi møtte ett 5-4-1 som lå lavt. Vi var bra i etablert angrepsspill, vi var nøye med ball og gode på gjenvinning. Da klarte vi ofte å hindre kontringer mot. I tillegg var vi gode på dødball i dag.

Hva er du minst fornøyd med?

-        Jeg er minst fornøyd med de ti siste minuttene, at vi lar oss stresse. De la om til 4-4-2 og presset høyere med spissene. Da kunne vi med fordel ha slått lengre.

Hva er viktigst frem mot Champions League på torsdag?

-        Vi må gjenskape en del av det vi så her i dag. De første 30 minuttene av kampen øvde vi på presspillet vårt med tanke på CL kampen på torsdag. Da hadde vi ett veldig bra press spill som lag. Vi vil gjerne videre i Champions League. Dette er på hjemmebane, så da må vi score mål.

Hvordan ser kommende uke ut?

-        Restitusjon allerede i kveld i Haugesund.

-        I morgen, søndag, er reisedag hjem og hviledag.

-        Mandag er egentrening.

-        Tirsdag trener vi på Jessheim stadion kl 13.00. Det er en kampforberedende trening.

-        Onsdag har vi piff-økt i hallen kl 08.00.

-        Torsdag kl 19.00 starter kampen.

Nu kjør vi!Vis alle nyheter