Share/Save/Bookmark

J19: Cupkamp borte mot Hønefoss

  22.08.2017 Kl. 17:34  
(Veien til Telenor Arena går via Hønefoss for Andrea Myran Taugard og de andre LSK-jentene på J19-laget. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).


I morgen spiller vårt J19-lag cupkamp borte mot Hønefoss.

- Humøret hos jentene er på topp. Seirene mot Lunner og Kolbotn i serien har gitt oss fornyet selvtillit, men vi kommer ikke til å være overmodige. Vi vet at vi i morgen møter en tøff motstander. Hønefoss er et godt lag som på hjemmebane kommer til å kjempe om hver eneste ball. Likevel, vi tar utfordringen og har et sterkt ønske om å forlenge cupeventyret, forteller assistenttrener Iris Bjõrk Eysteinsdottir, som kan glede seg over at Hanne Evensen, Synne Gulbrandsen og Jenny Nysæther Gulbrandsen er tilbake i troppen. Derimot er Emilie Woldvik opptatt med A-laget.

LSK Kvinner tok seg til 2. runde ved å beseire Raufoss 6-0 hjemme i LSK-hallen etter et ekte hattrick av Maiken Bjørndalen, og ett mål hver av Josephine Monteiro, Emilie Woldvik og Camilla Lindahl. En sterk seier, men Hønefoss sin overkjøring av Fossum var enda mer imponerende. Laget fra Ringerike vant hele 13-1 på bortebane, men vi lar oss ikke skremme av den grunn.

Onsdag 23. august. NM J19: Hønefoss BK -  LSK Kvinner. AKA Arena kl. 20:00. 


Vis alle nyheter