Share/Save/Bookmark

J19: Går for gruppeseier i NM-kvalifiseringen

  13.02.2017 Kl. 15:40  


(Camilla Lindahl og J19 går for gruppeseier i NM-kvalifiseringen. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).


Tirsdag kveld spiller J19 sin siste kvalifiseringskamp til NM borte mot Skedsmo. LSK Kvinner ønsker å avslutte med stil og stå igjen som gruppevinner.

- LSK Kvinner er før bortekampen mot Skedsmo allerede kvalifisert til 1. runde i Norgesmesterskapet, men vi ønsker selvfølgelig å avslutte dette med stil og har et sterkt ønske om å gå ubeseiret gjennom turneringen og vinne hele gruppa, forteller Ranveig Karlsen.

I og med at LSKs argeste konkurrenter Gjelleråsen og Lørenskog møter hverandre i den siste runden vil LSK Kvinner dårligst bli nummer to, men det må et gigantisk jordskjelv til for å vippe LSK Kvinner ned fra tabelltoppen selv om de skulle tape bortekampen mot Skedsmo. Før den siste runden står LSK Kvinner med full pott på 6 poeng og en målforskjell på + 10. Lørenskog og Gjelleråsen har 3 poeng hver og en målforskjell på henholdsvis + 1 (Lørenskog) og – 7 (Gjelleråsen). Skedsmo har tapt begge sine to kamper og ligger sist i gruppa.

- Ingen tvil om at vi er i førersetet og kan avgjøre dette helt på egen hånd, men vi tar dette som en helt vanlig kamp og vil bruke den til å videreutvikle vårt eget spill. Enhver kamp er en god læringsarena særlig for våre yngste spillere, avslutter Ranveig Karlsen.

NM-kvalifisering J19: Skedsmo FK – LSK Kvinner. Skedsmo stadion. Tirsdag 14. februar. Kl. 18:30.Vis alle nyheter