Share/Save/Bookmark

LSK Kvinner med nok en spennende signering!

  18.04.2018 Kl. 14:50  

Endelig er Emilia Ruud tilbake i gul-svart!

LSK Kvinner hadde en kampklar Emilia Ruud på benken i bortekampen mot Røa. Ungjenta fra Lørenskog har tilbrakt siste sesong i Lyn. I mars måned terminerte hun avtalen med hovedstadklubben og takket gledelig ja til en retur til LSK Kvinner.

Når spilte du her sist, og hvor lenge?

Jeg spilte på rekruttlaget til LSK Kvinner ett par sesonger, og dro først til Kongsvinger høsten 2016, før turen gikk videre til fjorårets 1. divisjons mester Lyn, før 2017 sesongen. Mens jeg var med LSK rekrutt så hospiterte jeg med A-laget, så jeg kjenner en del av spillerne fra før.

Hva forventer du av overgangen tilbake hit?

Jeg har jo merket at jeg har kommet til en veldig solid og profesjonell treningsgruppe med høyere kvalitet og tempo enn jeg har vært vant til. LSK Kvinner har en samlet og svært ambisiøs spillergruppe hvor det jobbes ekstremt seriøst til minste detalj. Jentene pusher hverandre og gir konstruktive tilbakemeldinger for å bli best mulig 'sammen'. Det er veldig motiverende, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Hva er dine mål med fotballen fremover?

Først og fremst det å komme tilbake til 100% fotballtrening. Jeg har hatt en belastningsskade, som jeg er i ferd med å bli kvitt. Videre er det å fortsette å utvikle meg som fotballspiller. Ta hver uke og jobbe godt og løfte meg selv steg for steg. Mitt langsiktige mål er å kunne leve av fotballen. Jeg gjør alt jeg kan for å nå det målet, men samtidig er det i hverdagen jeg må gjøre jobben. Det andre får jeg ikke påvirket.

Hege Riise, hva betyr det for LSK Kvinner å få Emilia Ruud tilbake til klubben?

Hun er en spennende spiller som nå i 2 år har fått erfaring fra 1 divisjon. Sist hun var hos oss var hun god, med spilleforståelse som beste egenskap. Det at vi får hjem en lokal spiller er i tråd med hvordan vi ønsker å være og å bygge klubb. Det er utrolig viktig at vi hele tiden har en jevn tilstrømning av lokale spillere, blandet med de som kommer utenfra.

Hva kan du si om Emilia som spiller/spilletype?

Hun er en energisk og klok spiller som har bra driv med ball, og hun er en ledertype i spillet. Det at hun søker utvikling hele tiden er også ett pluss.

Hvilke forventninger har du til henne her hos oss?

Jeg forventer at hun stabiliserer seg på et høyere nivå. Og at vi kan være med på å utvikle henne til å bli en god spiller for LSK kvinner i fremtiden.

Vi ønsker Emilia hjertelig velkommen tilbake, og gleder oss til å se henne i aksjon i gult og svart!


Vis alle nyheter