Share/Save/Bookmark

Lyspunktet på en svart kveld. Sheina er tilbake.

  10.08.2017 Kl. 22:29  


(Herlig at du er tilbake. Sarina Ellingsen var glad for å se sin keeperkollega Sheina Murugesapillai spille kamp igjen etter et langt skadeavbrekk. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Rekruttlaget tapte hele 0-6 i seriekampen borte mot ØHIL2, men keeper Sheina Murugesapillai er endelig tilbake.


Svært lite stemte for rekruttlaget i seriekampen borte mot ØHIL2. Stasjonært, fantasiløst og uten duellkraft ble ungjentene utspilt av et hjemmelag som var klart best i alt og vant fortjent. Det var ikke akkurat slik høstsesongen skulle starte for de gule og svarte. Men et lyspunkt fant vi i den på denne svarte kvelden. Keeper Sheina Murugesapillai er endelig tilbake. Sheina ble kneskadet i fjorårets cupfinale og har sakte, men sikkert bygget seg opp igjen. I kveld voktet hun målet i kampens siste 20 minutter.


- Utrolig deilig å være tilbake selv om jeg skulle ønske at vi hadde fått til et bedre resultat enn 0-6, fortalte Sheina, men keeperne våre skal absolutt ikke få skylden for stortapet. For i kveld opplevde vi en kollektiv svikt.


- Jeg må innrømme at jeg er veldig skuffa over det vi presterer. Vi har vært gode på trening og jeg hadde virkelig troen på at vi skulle vise oss fram fra en langt bedre side enn det vi gjør i dag, men jentene var i dag ikke til å kjenne igjen. Vi var veldig avventende og nølende i vårt spill. I tillegg virket det nesten som om det var en undervurdering fra vår side fordi ØHIL ligger i den andre enden av tabellen og at vi vant lett mot dem i LSK-hallen, fortalte en litt oppgitt Ranveig Karlsen etter kampen.


- Dette handler ikke om at vi fortsatt er i feriemodus. Det er ikke lenge siden Dana Cup og vi har gjennomførte mange gode treningsøkter før dette oppgjøret. Dette ligger på det mentale planet, konkluderer Ranveig Karlsen.


Kampfakta.

DNB Arena Hosle: ØHIL2 – LSK Kvinner2 6 – 0 (1 – 0)


LSK Kvinner (4-2-3-1): Sarina Ellingsen (Sheina Murugesapillai fra 71.) – Emilie Woldvik (Amalie Høgberget fra 50.), Madelen Dalland Larød (Maiken Bjørndalen fra 83.), Lena Aarbogh (Synne Gulbrandsen fra 35.), Andrea Myran Taugard -Jenny Nysæther Gulbrandsen (Hanne Engelsen fra 40. Aud Helene Mathiesen fra 71.), Hedda Myran Taugard – Mia Authen, Camilla Lindahl (Jenny Nysæther Gulbrandsen fra 53.), Josephine Monteiro – Maiken Bjørndalen (Emilie Woldvik fra 76.).


Dommer: Himmet Boyar, Abildsø IL.


Vis alle nyheter