Share/Save/Bookmark

Når det er ei mil fra hodet og ned til bena

  21.04.2018 Kl. 21:18  

Skrevet av hjelpetrener Anna Collett

Noen dager på jobb er tyngre enn andre. Bokstavelig talt. Tyngre i hodet, tyngre i hjertet og tyngre i bena. 

Og når avstanden fra hodet til bena blir så langt som overhodet mulig, funker ikke intern kommunikasjonen. Bena vil ikke gjøre det hodet sier. Skjønner ikke språket. Gjør sin egen greie. Bena løper av sted i sitt eget tempo, slår ballen litt lettere enn normalt, vil heller avvente enn å sprinte videre. Hodet vil – å så veldig som hodet vil! Men nei du, noen dager bestemmer bena.

En meget klok og anerkjent trener sa en gang noe (fritt tolket av meg) om at når laget vinner kamper på heller dårligere dager, da viser man virkelig kvalitet, da består laget av vinnere. Jeg må si at i dag er jeg/vi ekstra stolt av jentene. De vant. De scoret ett mål og slapp ikke inn noen. Da vinner man. Slik er fotballen. Stabæk kom respektløse til hallen og gav seg ikke før dommeren blåste. Hadde jeg vært blaa hadde jeg sikkert følt resultatet noe urettferdig. Som gul/svart syntes jeg det var helt fortjent. Jeg teller sjanser og nesten-sjanser. Der er mine tall for i dag 10-4 til oss. Da fortjener vi å vinne, mener nå jeg. Tilbake til jentene. Det er så flott å se dere jobbe dere igjennom en slik dag på jobb. Her var det kun en ting å gjøre og det var å løpe en gang til, prøve en ny pasning, løpe hjem etter balltap. Det at dere krummer nakken og kjører på til dommeren sier at tiden er ute. Det at dere ikke gir opp, surmuler, kjefter på hverandre - dommeren eller motstanderen. Jeg syntes dere er verdige og stolte og sammen fullfører jobben på den dagen der hodet og bena ikke helt snakket samme språk.

Kampfakta: Tilskuere: 460 (tusen takk til hver eneste en av dere, dere er gull!!!)

LSK Kvinner: Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Malin Brenn, Anna Westerlund, Emilie Woldvik – Anja Sønstevold, Ingrid Syrstad Engen – Synne Skinnes Hansen (Juliette Kemppi i 35 min), Guro Reiten, Emilie Haavi – Sophie Roman Haug (Ingrid B. Kvernvolden i 35 min).

Mål: 1-0 etter 19 minutter. Malin Brenn, vår kjære stopper som er født for å bryte og sette fart – gjorde nettopp det. Snappet ballen, førte fremover, kikket rundt seg (hun ble 19 år for en drøy måned siden folkens) og spilte på tvers til Guro i mellomrommet. Guro tok imot, vendte opp og stoppet. Kikket opp, kikket ned (tok max 2 sekunder) og skrudde ballen kontrollert i krysset med innsiden av venstrefoten. Guro – tusen takk for at du tok med deg den der følsomme, vakre, bestemte og kresne venstrefoten din fra Sunndalsøra, for å komme hit og spille litt ball med oss!

Summa sumarum: Takk jenter. Utrolig bra levert!!

 

 


Vis alle nyheter