Share/Save/Bookmark

NM 3.runde: Treningskameratene vokter hvert sitt mål

  20.06.2017 Kl. 16:46  

(De trener sammen nesten hver dag, men i morgen skal Ida Norstrøm (t.v.) og Cecilie Fiskerstand vokte hvert sitt mål. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


I morgendagens cupkamp mellom LSK Kvinner og Grei vokter treningskameratene Ida Norstrøm og Cecilie Fiskerstrand hvert sitt mål.

- Ganske spesielt, men samtidig veldig morsomt, innrømmer Ida Norstrøm (20 år), LSK-keeperen som denne sesongen er lånt ut til Grei. Ida har i hele sin karriere spilt for Grei bortsett fra et kort opphold med college fotball i Florida, USA, men før denne sesongen valgte hun en overgang til LSK Kvinner med en klausul i avtalen om at hun kunne lånes ut til moderklubben.

- En løsning jeg er veldig godt fornøyd med. Jeg får kamperfaring i 1. divisjon med Grei samtidig som jeg får kyndig veiledning av Bente Nordby på LSK-treningene, og ikke minst er det svært inspirerende å jobbe i team sammen med Cecilie Fiskerstrand og Lene Lauve, legger hun til.

Ida Norstrøm har den fordelen av at hun kjenner sine motstandere nesten ut og inn, men til tross for at hun nærmest daglig må stoppe skuddforsøkene fra venninnene på LSK-treningene tror hun ikke på en skrell i morgendagens cupkamp.

- Jeg forventer at LSK Kvinner kommer til å dominere stort hjemme i egen hall, men forhåpentligvis kan vi yte LSK mer motstand enn å parkere bussen foran egen 16-meter.  Vi skal gjøre et ærlig forsøk, men må være skjerpet til enhver tid. Slurver vi er jeg redd for at det blir stygge sifre i morgen, avslutter Ida Norstrøm.

På motsatt banehalvdel vil Cecilie Fiskerstrand vokte LSK-målet. Hun nikker enig til Idas uttalelser.

- Vi tar selvfølgelig Grei på alvor, men alt annet enn videre avansement i cupen er utenkelig for LSK Kvinner.  Jeg tror Ida får litt mer enn meg å gjøre i morgendagens cupkamp for å si det slik, smiler hun.

- Men heldigvis har jo Grei en veldig god keeper, da, legger Cecilie Fiskerstrand til.

Grei innledet årets sesong meget svakt, men har vunnet sine to siste kamper i 1. divisjon. Noe som har ført Oslo-laget opp på en 7. plass på tabellen, men desto viktigere, Grei har fått en luke ned til nedrykksstriden.

Grei har tatt seg videre til 3. runde på bekostning av Ørn/Horten og Urædd.


Onsdag 21. juni. NM 3. runde. LSK Kvinner – Grei, LSK-hallen kl. 18:30.


Vis alle nyheter