Share/Save/Bookmark

Oooops – we did it again!

  12.08.2018 Kl. 23:43  


Skrevet av hjelpetrener Anna Collett

I dag er jeg så glad at jeg har lyst til å synge litt. Det gjør jeg ellers bare for min datter på 5 år, helt alene på sengekanten. Jeg er så i stemning på at «I should be so happy» over at jentene presterer enda en gang. Jeg føler meg litt som en «Dancing Queen», uten at moves’ene sitter helt. 

Mens jentenes offensive samspill er som musikk og dans – så er jeg litt tom for egne ord. Ergo jeg stjeler; Dette var en «Sunday, bloody Sunday». Her hadde vi alt å tape og allikevel alle forventninger om å vinne. Vi er liksom «The girls who run the world". Vi «lot det svinge» og kastet oss ut i en «joyride», mens vi var «fångat av en stormvind». «Hello» - «I saw the sign», dette var uansett utfordrende greier. Jeg følte lenge at dette var en «Thriller» an en fotballkamp, selv om vi igjen var «Simply the best». Dere jentene er virkelig «a love that will never grow old». Jeg blir rett og slett ikke lei av dere og fotballen deres. «In the name of love» så erklærer jeg at JEG ELSKER DERE. Dette er ikke «The final count down», men jeg ser absolutt «grevlingen i taket». Nå er det tid for å «shake it off» og se fremover. Vi må rett og slett «La ilden lyse». 

Grand/Bodø – LSK Kvinner FK.0-3 (0-2). Fakta: LSK Kvinner: Cecilie Fisketrand – Ingrid Moe Wold, Emilie Woldvik, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Isabell Bachor, Ingrid Surstad Engen – Synne Skinnes Hansen, Guro Reiten (Emilia Ruud i det 81. minutt), Emilie Bosshard Haavi – Ingrid Kvernvolden (Sophie Roman Haug i det 57. min.).

Slik kom målene: 

1-0, 9. min.:  Guro Reiten gjorde det igjen- Ballvinning sentralt i banen, der Isi stod igjen med kula. Hun slo den ut til Moe som krosset tilbake. Emmaskin la ballen tilbake mot bakerste der Synne headet den ned i beina på Guro – bredside i mål.

2-0, 38. min.:  Høyt press er høyt press, over hele banen. Alle var med og ballen endte tilslutt hos Kverna som dro av forsvareren og klinte ballen i nettet.

3-0, 59. min.:  Synne ble spilt igjennom ganske bredt, men det var hun ikke fornøyd med – så hun driblet seg innover. Helt til dødlinja og så langt hun kom mot mål. Da var det bare å smelle ballen inn på 1. stolpe der Soph trygt klinte ballen direkte i nettet.

 

 

 


Vis alle nyheter