Share/Save/Bookmark

Presse

AKKREDITERING
Vi ønsker hele tiden å heve standarden på det vi gjør, og etter fjorårets sesong med til tider mye publikum i hallen ser vi at rutinene vedrørende akkreditering bør være elektronisk. Så akkurat som i Eliteserien må du nå også hos LSK Kvinner melde din ankomst elektronisk. Akkreditering henter du ved å gå til høyre i det du kommer inn i LSK- hallen. På enden av kortveggen er det utdeling av akkreditering og presse/fotovest.

Klikk på her for søknad om akkreditering

FOTO
Fotografer kan oppholde seg i fotosonen bak begge mål og opp til hjørnet av 16-meteren på begge sider av banen. Det er ikke anledning til å bevege seg mellom fotosonene underveis i kampen, ref. reglement fra NFF. Rettighetshaver NRK har rettigheter i Toppserien og alltid fortrinn på intervjuobjekter både før og etter kampene. I cupen og Europacupen gjelder samme prinsipp mot rettighetshaver.

PARKERING
Det er rikelig med parkering ved Skedsmohallen som ligger nært inntil LSK-hallen. Parkeringen er gratis.

BILDER
All bruk av bilder fra LSK Kvinners nettside er strengt forbudt uten tillatelse. Ta kontakt med daglig leder Emma Helena Sørensen angående bruk av bilder på telefon: 45 28 79 97 eller e-post: emma@lsk-kvinner.no