Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Bortekamp mot Frigg.

  28.08.2017 Kl. 10:26  

 

(Emilie Woldvik med hattrick forrige gang vi møtte Frigg. I morgen er det duket for bortekamp mot Oslo-laget. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

I morgen spiller rekruttlaget bortekamp mot Frigg.

- Vi har brukt de siste dagene til å riste av oss skuffelsen etter cuptapet mot Hønefoss. Jeg føler at humøret er tilbake igjen hos spillerne, men det har ikke vært lett. Tapet mot Hønefoss har vært tungt å fordøye. En skikkelig nedtur, innrømmer hovedtrener Ranveig Karlsen, som legger til at alt fokus rettes nå inn mot seriespillet i 2.divisjon.

- I tillegg til treningene blir serien nå vår eneste utviklingsarena. Vi har fått en god start på høstsesongen og ønsker fortsatt å gi Kolbotn og Hønefoss kamp om seriemesterskapet, sier Ranveig.

I vårsesongen vant LSK Kvinner hele 5-1 mot Frigg. En kamp som ble spilt ute på kunstgressbanen på Lillestrøm stadion.  Emilie Woldvik sørget for hattrick mens Mia Authen og Marte Berget nettet en gang hver. I morgen forventer Ranveig langt tøffere motstand.

- Personlig synes jeg Frigg er bedre enn det tabellen tilsier. Det er et spillende lag med flere gode enkeltspillere. Frigg kommer til å gi oss en god kamp for poengene, avslutter Ranveig Karlsen.

I bortekampen mot Frigg blir det også et gjensyn med to tidligere LSK-spillere. Julie Heggedal som faktisk ble seriemester med LSK Kvinner i 2012 og Maja Gløtta som spilte for vårt rekruttlag i 2013.


Tirsdag 29. august: Frigg – LSK Kvinner 2, Tørteberg kunstgress kl. 20:15.


 

 


Vis alle nyheter