Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget innleder høstsesongen borte mot ØHIL2

  09.08.2017 Kl. 11:16  

(Emilie Woldvik er i følge NFFs hjemmeside rekruttlagets toppscorer i 2. divisjon med sine 7 scoringer. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

I morgen innleder rekruttlaget høstsesongen med seriekampen borte mot ØHIL2.


- Vi gleder oss til å ta fatt på den andre halvdelen av seriesesongen og føler at vi har forberedt oss godt, men det blir ingen enkel kamp i morgen. I Øvrevoll Hosle 2 (ØHIL 2) vet at vi møter en tøff motstander som spiller fysisk, knallhard fotball. Vi vil ikke få noe gratis på bortebane, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen.


Rekruttlaget vant hele 5-1 i serieåpninga hjemme mot ØHIL etter to scoringer av Emilie Woldvik og ett mål hver av Andrea Taugard, Sara Asakskogen og Maiken Bjørndalen. Ranveig Karlsen og hennes trenerteam ønsker å gjenskape den bedriften.


- Vi går alltid for seier og tre poeng. Forhåpentligvis vil vi i morgen se et langt tryggere lag enn hva vi opplevde tidligere i år. Et lag hvor spillerne er trygge i sine posisjoner.I vårsesongen svingte vi voldsomt i våre prestasjoner. Toppnivået vårt holder 1. divisjonsklasse, men i enkelte få kamper viste vi også et begredelig bunnivå. For å luke bort problemene har vi jobbet mye med relasjoner, struktur og samhandling i laget. Et arbeid som ga semifinaleplass i sommerens Dana Cup, legger Ranveig til.


Rekruttlaget får med seg Emilie Woldvik til kampen, men må resten av sesongen klare seg uten Sara Asakskogen. Sara har reist til USA for å studere. Keeper Sheina Murugesapillai er tilbake i trening, men foreløpig ikke helt kampklar.


LSK Kvinner ligger før kampen mot ØHIL på andreplass i 2. divisjon avdeling 01, tre poeng bak Kolbotn 2, men med en kamp til gode på sin argeste konkurrent. ØHIL er derimot i desperat poengnød. Laget ligger på plassen rett under streken, to poeng opp til sikker plass.


Torsdag 10. august. ØHIL 2 – LSK Kvinner 2, DNB Arena Hosle kl. 18:30.


Vis alle nyheter