Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget: Mimmi gjør comeback i bortekampen mot Stabæk 2

  11.09.2017 Kl. 21:28  
(Etterlengtet comeback i LSK Kvinner for Mimmi Löfwenius som i morgen spiller bortekampen mot Stabæk 2. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Mimmi Löfwenius gjør comeback, når rekruttlaget i morgen spiller bortekamp mot Stabæk 2.

- Vi gleder oss til å se Mimmi i aksjon igjen.  Vi føler at vi får inn en x-faktor i vårt offensive spill. En spiller som kan overraske motstanderen. Samtidig vil vi selvfølgelig dra nytte av Mimmis enorme erfaring og rutine, forteller hovedtrener Ranveig, som i tillegg til får med seg Lene Lauve, Ryoko Takara og Marte Berget fra A-laget.  Stabæk har havnet noe bak på tabellen etter tap både mot Hønefoss og Øvrevoll Hosle, men ingen i LSK-leiren tar lett på morgendagens oppgave av den grunn

- Stabæk er et lag vi har stor respekt for. Et ballbesittende lag som virkelig prøver å spille fotball, for å si det slik. Flinke til å variere sine oppspill.  Flinke til å slå kontra og komme hurtig på overganger.  Noe vi selv fikk smertelig erfare i treningskampen tidligere i år. I bortekampen på Nadderud trykket Stabæk voldsomt til og ledet med hele fem mål før vi kom til hektene og snudde til uavgjort, legger Ranveig til.

- Men i seriekampen hjemme i LSK-hallen viste vi at vi hadde lært av våre feil og spilte en av våre beste kamper denne sesongen. Det stoppet på 6-0, faktisk ikke ett eneste mål for mye, mener Ranveig Karlsen. 


I løpet av overgangsvinduet har det skjedd en del forandringer i troppen vår. Madelen Dalland Larød (Hønefoss), Tonje Eikelid Søgård (militæret), Aud Helene Mathiesen (Kongsvinger) og Sara Asakskogen (studier i USA) har forlatt rekruttlaget. Inn har kommet Thale Listerud (Ull/Kisa), Åste Aasdalen Sundy (Ull/Kisa) og nevnte Mimmi Löfwenius (Borgen). 


Tirsdag 12. september: Stabæk2 - LSK Kvinner2, Nadderud kunstgress kl. 18:30.Vis alle nyheter