Share/Save/Bookmark

Rekruttlaget møter serieleder Kolbotn

  20.08.2017 Kl. 00:13  

(Full fart framover. Emilie Woldvik og de andre LSK-jentene kommer til å gi serieleder Kolbotn kamp om poengene. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

I ettermiddag møter rekruttlaget serieleder Kolbotn på bortebane.

De to best plasserte lagene på tabellen møtes i ettermiddag på Sofiemyr kunstgressbane. Kolbotn leder avdelingen, tre poeng foran LSK Kvinner.  Det er duket for høstens første toppkamp i 2. divisjon-

Det blir en veldig tøff kamp. En stor utfordring for våre unge spillere, men vi skal gi dem en skikkelig fight. Vi har vært litt ute av slag denne sommeren, men den siste seriekampen hjemme mot Lunner var oppløftende. Jentene fikk spillet til å flyte igjen og ikke minst viste de at de ville jobbe hardt for hverandre. Den laginnsatsen tar vi med oss til bortekampen mot Kolbotn, forteller hovedtrener Ranveig Karlsen, som har tro på at LSK-jentene kan overraske serielederen i bortekampen på Sofiemyr.

- Vi liker å spille mot god motstand. Ballbesittende lag passer oss bedre enn de lagene som tyr til kick-and-run-fotball. Er vi smarte og lojale mot vår egen spillestil tror jeg faktisk vi kan få med oss poeng fra denne kampen, men vi må være konsentrerte i samtlige 90 minutter og demme opp for Kolbotns offensive spill. Samtidig må vi ta vare på de overgangene vi selv klarer å produsere, legger Ranveig til.

Ranveig Karlsen er selv opptatt med J16-landslaget og overlater roret til sin gode trenerkollega og rekruttalgets assistenttrener Iris Björk Eysteinsdottir. Iris får med seg Emilie Woldvik fra A-laget, trolig vil også Åste Aasdalen Sundby og Thale Listerud få sin offisielle debut for LSK Kvinner i denne kampen. Lagene spilte uavgjort 1-1, da de møtte hverandre i LSK-hallen tidligere denne sesongen. Aud Helene Mathiesen scoret vårt mål.

Søndag 20.august: Kolbotn2 - LSK Kvinner2, kl.15:00 på Sofiemyr kunstgressbane.

Vis alle nyheter