Share/Save/Bookmark

Sandviken borte - en viktig kamp

  25.10.2018 Kl. 17:16  

Lørdag kl 13.00 sparkes årets nest siste seriekamp for birdsa i gang på Stemmemyren kunstgress.  De hel-hvite bergenserne blir ikke en enkel motstander å møte, og mye står forsåvidt på spill.

Skrevet av Anna Collett

Sandviken ligger to poeng bak by-rival Arna-Bjørnar på bronseplass. Sandviken har oss på eget gress og Lyn borte i siste runde. Arna-Bjørnar skal på Vallhall lørdag og avslutter hjemme mot sølvlaget Klepp. Hvilken Bergenslag som ender opp med medalje er ikke enkelt å tippe. Sandviken trenger uansett full pott mot oss - og kommer til å slåss med nebb og klør for å få nettopp det.

Vi røk på årets første offisielle tap i hallen mot Klepp sist helg. Da er vi ferdige med maset om å ikke tape kamper. Ikke at det betyr at vi liker å tape kamper eller har tenkt å tape flere. Vår største utfordring er at gullet i serien er sikret og Brøndby venter på oss til onsdag. Onsdagen er årets desidert viktigste kamp - det er det ingen tvil om. Det innebærer at gruppas fokus handler om å prestere bra på lørdag, og samtidig forberedes alt inn mot onsdagen. 
Uansett kan jeg love en gjeng som er sultne på å vise seg fra en bedre side enn i kampen mot Klepp. Det går rett og slett på æren løs. 

Vil du følge kampen?
Sandviken - LSK Kvinner kl 13.00 på NRK.

Vis alle nyheter