Share/Save/Bookmark

Seier i Nord

  20.06.2018 Kl. 21:08  


Skrevet av hjelpetrener Anna Collett

Jentene gjorde jobben - Check!!

Det viktigste først. Juliette Kemppi er finsk landslagsspiller. Hun kom til oss før årets sesong. Juliette har ventet på å åpne målkontoen hos oss, og vi har ventet med henne. Når man først åpner noe slikt er det jo like greit å smelle til med ett hattrick. Det vil si tre mål i samme omgang (eller samme kamp. Ett ekte hattrick er tre mål etter hverandre i samme omgang). Gratulerer Juliette – så fortjent!!!

Nå når resultatet er i havn er vi først og fremst lettet. Slike kamper er alltid en risiko, både fysisk og psykisk. Det å mobilisere nok til å sikre videre avansement og samtidig faktisk unngå skader. En glatt kunstgressbane og stor forskjell på tempo og spilleforståelse mellom lag med to divisjoners forskjell er en utfordring i så måte. Her er det dommeren som er den viktigste. Det å legge lista slik at ingen blir skadet er et must, og utrolig viktig å klare å gjennomføre. Nå gikk det bra i Nord, og ingen skade skjedd. Det blir ikke bedre enn det.

Kampfakta: Innstranden IL - LSK Kvinner 1-7 (0-2). LSK Kvinner: Ida Norstrøm – Emilie Woldvik, Ingrid Moe Wold, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Isabel Bachor (Guro Reiten i det 34. min.), Ingrid Syrstad Engen – Juliette Kemppi, Emilia Ruud (Synne Skinnes Hansen 59. min), Emilie Haavi – Ingrid Kvernvolden (Sophie Roman Haug 59. min.). Gule kort LSK Kvinner: Emilie Haavi.

Målscorere:

0-1 (2. min.) Ingrid Syrstad Engen, frispark fra Emilie Haavi.

0-2 (19. min.) Isabel Bachor, nytt frispark fra Emilie Haavi.

0-3 (53. min.) Guro Reiten, driblet seg igjennom, spilte vegg og trillet i nærmeste hjørne.

0-4 (67. min.) Juliette Kemppi scoret sikkert etter en flott kombinasjon på venstre kant som endte med ett curla innlegg fra Emilie Haavi.

1-4 (71. min.) Innstranden tok en innoverskrudd corner på første stolpe. Vår stolpevakt trodde den gikk ut, men den gikk inn.

1-5 (82. min.) Kemppi igjen. Klabb og babb etter en corner, detter ned hos Juliette på 14 meter som klinte til på volley.

1-6 (90. min.) Emilie Haavi fikk en dobbeltsjanse. Nydelig gjennomspill av Guro, Em avslutter og keeper redder. Retur tilbake til Em som iskaldt lobber over keeper og i mål.

1-7 (90. min.) Kemppi med hattrick – Guro, Soph, og Kemppi kombinerte fint, der Kemppi endte opp alene igjennom og scoret sikkert alene med keeper.

 

 

 


Vis alle nyheter