Share/Save/Bookmark

Treningskamper LSK Kvinner

  11.01.2019 Kl. 15:54  

Alle treningskampene for denne korte forsesongen er klare. Vi har nøyaktig to måneder og ni dager til avspark i Barcelona, så da velges all motstand med omhu. Finn frem kalenderen og noter - her blir det noen godbiter!!

Med så kort tid til det braker løs har vi få alternativer til treningskamper. I løpet av de litt over to månedene er det landslagssamling i totalt 21 dager. Derfor er det et puslespill å både finne riktig motstander og et tidspunkt som passer begge lag. Vi syntes vi har lyktes bra.


Lørdag 26. januar kl 16.00, UTE på kunstgresset ved LSK-hallenLSK Kvinner - Fortuna Hjørring (DK)

Torsdag 31. januar kl 18.00 i LSK-hallenLSK Kvinner - Kopparsberg/Gøteborg

Søndag 03. februar kl 14.00 i LSK-hallenLSK Kvinner - Kopparsberg/Gøteborg

Lørdag 16. februar kl 18.00 i TyrkiaCSKA Moskva - LSK Kvinner

Lørdag 02. mars kl 13.00 på KringsjåLyn - LSK Kvinner (internasjonal dato)Fortuna Hjørring er det ledende laget i Danmark, ved siden av vår CL motstander fra i fjor og i år, Brøndby. Fortuna vant serien senest i 2018. Deres beste Champions League prestasjon var tapt finale mot svenske Umeå i 2003. I 2017 endte Europacup eventyret med tap mot Manchester City, (vår skjebne samme år) i kvartfinalen med 0-2 sammenlagt. Vi gikk på et 2-1 tap mot Fortuna Hjørring i Danmark i oppkjøringen til 2018 sesongen. Vi dro nedover med ferja i februar i fjor, spilte kamp i sideveis slaps og regn, og røk fortjent for et bedre lag. Det blir fint å måle krefter med dem en gang til.

Kopparbergs/Gøteborg er i gang med det de selv beskriver som "Supersesongen". Med andreplass i serien, sikret i siste runde etter en thrilleravslutning på sesongen, sikret K/G seg ikke bare sølvmedaljene - men en plass i Champions League fra høsten 2019. Kopparbergs/Gøteborg debuterte i CL i 2011. De to neste årene (2012 og 2013) kom de helt til kvartfinalen i Champions League. Siden har de vært ute av det gode selskapet. Returen til CL har de ventet lenge på! Det er tydelig at dette er året Kopparbergs skal ta steget ordentlig i svensk fotball. Til tross for ni år i toppdivisjonen har de faktisk aldri stukket av med gullet. Dette blir knall bra matching for oss, mot et lag som er minst like ambisiøse som vi er. Det sier noe når de legger en helge-leir til Lillestrøm for å møte oss to ganger på rappen. En siste ting - dette var laget vi spilte 3-3 mot i sommerpausen i fjor, på KFUM banen på Ekeberg. Fantastisk gøy kamp, spesielt for publikum. Vi gleder oss!!

CSKA Moskva er vi veldig glade for å møte på samlingen i Tyrkia. De representerer det noe uventede for oss uansett, og vi forventer noe av det samme i spillestil som Zvezda i CL. CSKA har spilt i toppen av Russisk kvinnefotball siden 1991. Beste prestasjon for klubben var cupgullet i 2017. Stallen har i seneste sesong bestått av kun russiske spillere, samt en Kamerunsk spiller ved navn Onguene. Denne kampen avslutter en forventet god trenings uke i Tyrkia andre uka i februar.

Lyn hadde vi gleden av å bryne oss mot to ganger i serien i 2018. Vi vant begge, men fikk god følge til døra. Vi møter dem i siste innrykk mot CL og seriestart i starten av mars, og det er ila internasjonale dager (dvs landslagsspillerne borte) men det gjelder begge lag. Lyn er storleverandør til J19, blant annet. Uansett blir det en fantastisk fin gjennomkjøring for begge lag!

I tillegg til dette spiller vi en del økter sammen med G16 nasjonal fra Lillestrøm. Det gir oss det ekstra trykket i treningshverdagen som trengs.

Kom og støtt oss!!Vis alle nyheter