Share/Save/Bookmark

Vi har mere bensin til bålet

  14.09.2018 Kl. 02:46  

 

Vi vant i første kamp i Champions League! Det er det viktigste og det som må nevnes først. Endelig er vi tilbake med kveldskamp og flomlys – i en kamp vi vinner hele 3-0. Og med fantastisk publikumsstøtte ble det en ordentlig liten fest oppe på Jessheim.

 Skrevet av Anna Collett

 Jeg sier hele 3-0 da det faktisk er ett relativt godt resultat på toppnivå. Jose Mourinho er vel en av de mest kjente trenerne som er fornøyd med 1-0 resultater, uansett hvor han er. Vi er ikke ett 1-0 lag. (Selv om vi takker for det når nødvendig). Samtlige spillere, og trener Hege, poengterer at dagens kamp er et godt resultat men en litt for under pari prestasjon. Vi vet alle sammen at vi faktisk kan enda bedre.

Jeg liker så godt hvordan Per Morten Sødal beskriver det i dagens kommentar i RB (Romerike Blad), etter kampen. Han nail’er hva denne gjengen består av og hva de vil. Han utdyper at lagets misnøye med egen prestasjon beviser hvor gode de faktisk er, eller kan bli.

Da lar jeg han tale dagens sak:

https://www.rb.no/sport/lsk-kvinner/meninger/beviser-bare-hvor-gode-de-egentlig-er/o/5-43-877303

 

Slik kom målene:

1-0, 1,5 minutt: Jeg må begynne med Anja Sønstevold. Makan til lojal og fantastisk spiller. Før 2017 spilte hun høyre kant på LSK Kvinner. Hun spilte seg inn på landslaget og begynte virkelig å bruse med fjærene. Når vi bygget laget i fjor ble hun flyttet ned på venstre back. Hun gjorde det for lagets beste. Se på venstre siden vår i dag. Den er rett og slett råsterk. Det er den som avgjør kampen.

 Em tar en innover skrudd corner som hun etter litt kjas får igjen. Hun smeller den tilbake i feltet der Soph stuper frem men blir blokkert. Anja kliner returen i mål. Det er så fortjent! Seriøst Anja – det målet der var overmodent og endelig på sin rette plass. Champions League.

2-0, 14 minutter: Igjen så var Em involvert. Guro fikk løftet ballen over backen, Em kjørte til dødlinja, ganske smalt i banen, og la inn. Soph fikk avsluttet men ble blokkert – returen smalt Kverna rett i boksen. Se på kroppsspråket til Kverna. Hun elsker å score mål, altså! Herlig!

3-0, 79. minutt: Her har vi diskutert på laveste og høyeste nivå. Jeg noterte flittig at den nydelig innover skrudde corneren fra Em berørte Isabell Bachor sin vakre lugg, før den smalt innom en motstander på vei i mål. UEFA sin utvalgte kamprapportør bestemte at det var vanskelig å se så Em får målet. Det betyr faktisk corner i mål – selv om den var innom en motstander. (Selvmål er kjedelig uansett). Grattis Em!

 

Kampfakta: LSK Kvinner – WFC Zvezda-2005 3-0 (2-0). LSK Kvinner: Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Sarah Suphellen, Anna Westerlund, Anja Sønstevold – Isabell Bachor, Ingrid Syrstad Engen – Ingrid B. Kvernvolden, Guro Reiten, Emilie B. Haavi – Sophie Roman Haug.

Gule kort LSK Kvinner: Isabell Bachor og Ingrid B. Kvernvolden.

 


Vis alle nyheter