Share/Save/Bookmark

Vi må takke de som takkes bør

  07.11.2018 Kl. 22:45  

Nå når gullstøvet har lagt seg litt, og drønnene fra Kanarifansen har stilnet fra hallen - må vi takke ordentlig av de som gjør våre eventyr mulige.

Skrevet av Anna Collett

Vi har noen fantastiske samarbeidspartnere i LSK Kvinner. Snakk om å følge oss fra slag til slag, og ikke gi seg selv om vi henger litt i tauene. Vi er få, men lidenskapelige - og vi kan aldri takke dere nok for at dere er med!!
2018 har vært helt fantastisk med seriegull og CL plass - og for all del, vi har en cupfinale igjen!! Men i det daglige arbeidet med å sikre nok et seriemesterskap, og medfølgende Champions League, har vi venner som er med og betaler gildet. Vi vet at de er stolte av oss, og vi er utrolig stolte over å få lov til å representere dere.

ØIE eiendom - takk, og takk igjen for at dere aldri har mistet troen på oss. Vi er så stolte over at dere valgte nettopp oss som deres prosjekt, og uavhengig av andre, har fortsatt å støtte og heie på oss. Vi vil gjøre alt for at dere fortsetter.  Vi føler igrunnen litt på at vi er deres lag, i hjerte og sinn. Og det er en veldig fin følelse. P.S. Per - du meldte løypa, og gikk den selv! Nå er de andre endelig med!! Bli med videre og fortsett å stille krav!


DNB - tusen takk til hele Norges beste bank, i hovedsak fulgt opp av Hanne og Dagfinn her lokalt, og Tina sentralt. Vi blir like glad hver gang vi samarbeider med dere om noe, eller ser fjesene deres i hallen. Hanne - så synlig du har vært, i forhold til alt! Dagfinn - så koselig å se deg på søndag etter Røa, vi har mer å gå på ift å gjøre dette enda bedre - vi vet det! P.S. Jentefotballdagen med dere var helt fantastisk!!


Franzefoss - vi manglet en pølsegryte, men ordnet det! Dere er ikke bare en god og seriøs sponsor - dere er også en slik sponsor som vi virkelig liker å identifisere oss med. Bli kvitt søppelet på en ordentlig måte. Bærekraftig, ordentlig og stolt. Høres ut som oss. Slikt liker vi virkelig. Bildet med Guro Reiten når hun scorer i Telenor Arena, med dere plastret bak henne, er verdens beste sponsorbilde ever, for vår del.

Thon. Kjære, vakre, lille store du. Hva dere har gjort for oss! Dere aaaaaner ikke hvilken forskjell en proff dag i uka hos dere har betydd for oss. Det er snakk om kvalitet, seriøsitet, proffe møtelokaler og skikkelig føde etter ukens tøffeste dag (jentene trener seg halvt ihjel før tirsdags- lunchene hos dere). I tillegg til Barther avtalen sentralt må vi skryte av Thon Hotell Arena lokalt, ikke minst ved Direktør Gro Lillan Larsen, i imøtekommenhet og løsnings orientert tilnærming til alle våre henvendelser og spørsmål. Takk!Dynea - dere har fulgt oss i stort og smått i mange år, og vi er så fornøyde med det! Tenk om vi kunne hjelpe dere med flere kvinner på gulvet på litt lengre sikt??

Betongarbeid - dere er nye på lasset, men vi elsker at dere er med. Dere er noen ordentlig kule personer med attitude. Vi har prøvd å finne deres plass rundt laget - men visse ting tar litt tid. Vi elsker holdningen deres til oss som lag, og er ikke ferdige med å funke ordentlig sammen!

Fellessponsorene til Toppserien er via Toppfotballkvinner - og det løftet dere har bidratt med er helt uvurderlig. Thon er allerede nevnt. OBOS, Norsk Tipping, Synsam, COOP og Select - tusen takk. Dere er virkelig med på å løfte et helt kjønn.

Tranemo - vi passer jo igrunnen hverandre veldig bra. Beskyttende utstyr som står i mot alt. Vi har elsket samarbeidet med dere, dette har vart - og det skal vi fortsette med, uansett!

Espira barnehager - har vi funnet en kul dags opplegg eller hva? Gud som vi koser oss, og hvilke herlige små barn!!

Smartfish! Vi håper og tror at dette eventyret så vidt har begynt???! 

M-tapas har, og har alltid hatt, Lillestrøms beste tapas. Ferdig snakket. Vi har alltid fortsatt å bruke Marianne. Beste tapasen in town. 


Mostue, Peppes, 3M, Connections, Kjeller tannhelse, Coca-cola, BDO og alle andre som har bidratt med summer eller tjenester. tusen takk!! 

GULL VERDT!!!

Akkurat som oss. Vi vil bare understreke at INGENTING av våre resultater hadde vært mulig uten akkurat dere. 

Grattis med seriegull alle sammen!!!!Hilsen LSK Kvinner 2018
Vis alle nyheter