Share/Save/Bookmark

Viktig borteseier for rekruttlaget.

  29.08.2017 Kl. 23:39  

(Tre svært fornøyde målscorere etter seieren borte mot Frigg. Fra v. Mia Authen, Camilla Lindahl og Madelen Dalland Larød. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

Rekruttlaget vant 3-0 i seriekampen borte mot Frigg.

- En svært viktig bortseier. Jentene rister av seg skuffelsen etter cuptapet i forrige uke og kommer tilbake i dag og leverer en solid prestasjon mot Frigg.  Vi holder nullen, sikrer tre poeng og er a jour med serieleder Kolbotn igjen. Vi er veldig stolte av den jobben jentene gjør i dag. Vi spiller fin fotball mot en motstander som gir oss kamp i samtlige minutter. En lagseier hvor alle bidrar, skal vi likevel trekke fram noen må det bli spillerne i den bakre fireren. De er bautaer alle sammen. Midtstopperne gjør knapt en eneste feil i løpet av kampen. Madelen og Synne i første omgang, og Hanne og Synne i store deler av andre. De tar en så god spiller som Julie Heggedal fullstendig ut av kampen, uttalte hovedtrener Ranveig Karlsen. 
 
Kampen mot Frigg startet nesten med et selvmål allerede i det første spilleminuttet, men heldigvis ble det med dette ene skremmeskuddet. Sakte, men sikkert begynte den gule og svarte lagmaskinen å male motstanderen i stykker og allerede etter ni minutter kom belønningen. Camilla Lindahl, spilleren som trolig løp flest antall metere av samtlige ute på banen, brøt inne på Friggs banehalvdel, spilte vegg med Mia Authen og alene med keeper dyttet hun ballen forbi Friggs siste skanse og i mål. En scoring verdig en måljeger. Konstant på jakt etter ballen og et uromoment for motstanderen.

LSK Kvinner hadde flere muligheter til å øke sin ledelse i løpet av de første 45 minuttene, men måtte vente helt til sluttsekundene før neste scoring kom. På en perfekt corner fra Emilie Woldvik fikk lagkaptein Madelen Dalland Larød tid og rom til å stange ballen i mål. Rekruttlaget kunne dermed gå til pause med en fortjent tomålsledelse. Vi hadde rett og slett vært hvassere enn hjemmelaget på alle punkter i banespillet.

Vi beholdt initiativet også i andre omgang, men mistet noe av flyten i vårt eget pasningsspill. Ikke unaturlig, når man leder 2-0 på bortebane at tanken om å sikre poengene kommer snikende inn, men to minutter før full tid punkterte Mia Authen kampen. På dagens lekreste gjennombruddspasning fra Maiken Bjørndalen kom Mia helt fri med keeper. Mia løftet ballen elegant over Friggs målvakt og i mål. Nydelig forarbeid. Nydelig utført. Rett og slett en drømmescoring.

- Utrolig deilig med tre poeng. Vi klatrer på tabellen og har kontakt med serielederen igjen. I dag synes jeg også at vi vinner fortjent selv om det i perioder butter litt imot. Vi produserer flere gode sjanser og blir belønnet med tre fine mål, fortalte lagkaptein Madelen Dalland Larød. Målscorer Mia Authen var ikke uenig i den beskrivelsen.

- Alle ville vinne. I dag er alle på. Vi står høyt, klarer å låse av motstanderen og gir de ikke rom. Utrolig deilig å få til nettopp det vi har trent på i de siste ukene. Framover på banen synes jeg også at vi er flinke til å komme mange på våre hurtige overganger. En god kamp fra vår side, sa Mia. 


Kampfakta

Tørteberg Kunstgress. Frigg - LSK Kvinner 2  0 - 3 (0 - 2)

Mål:
0-1 Camilla Lindahl (9.')
0-2 Madelen Dalland Larød (45.')
0-3 Mia Authen (88.')

Dommer: Ram Eirik Glomseth, Lyn.

LSK Kvinner (4-2-3-1):   Sarina Ellingsen -  Emilie Woldvik (Amalie Høgberget fra 46.), Madelen Dalland Larød (Hanne Evensen fra 56.), Synne Gulbrandsen, Andrea Myran Taugard - Jenny Nysæther Gulbrandsen (Åste Aasdalen Sundby fra 56.), Hedda Myran Taugard (Maiken Bjørndalen fra 76.) -  Mia Authen, Maiken Bjørndalen (Thale Listerud fra 69.), Josephine Monteiro - Camilla Lindahl (Hanne Engelsen fra 69.).
 

Vis alle nyheter